Drodzy klienci, nasza dostawa już działa! Jednak z powodu poważnej sytuacji tymczasowo wyłączyliśmy płatności za pobraniem i ograniczyliśmy dostawy do oddziałów wysyłkowych. Możecie zamówić swoje przesyłki za pośrednictwem firmy kurierskiej, korzystając z płatności przelewem bankowym online lub kartą płatniczą. Te środki ostrożności są podejmowane w celu ochrony zdrowia przez wyeliminowanie kontaktu podczas przekazania paczek. Jeśli zamawiacie przesyłkę do domu i znajdujecie się w obszarze kwarantanny, prosimy o informację w notatce do zamówienia, aby można było powiadomić kuriera. Dziękujemy za zrozumienie i życzymy Wam dużo zdrowia.

Olej Marula zimnotłoczony z owoców marula 100 ml z pipetą

Do pielęgnacji paznokci, brzuszka ciążowego, włosów i rozstępów, nadaje się do cery suchej, normalnej i zmęczonej.

W magazynie
Kod: 142
66,50 zł
Kategoria: Oleje kosmetyczne

Olej z drzewa marula stał się przebojem na rynku kosmetycznym! To tłoczony na zimno olej regenerujący i utrzymujący cerę w dobry stanie. Doskonale sprawdza się w profilaktyce problemów skórnych, a także skóry zmęczonej lub dojrzałej (skłonność do trądziku, cellulitu, blizn, rozstępów, skóry starczej czy twardej), gdzie sprawdzają się jego właściwości przeciwutleniające, nawilżające i antyseptyczne. Jest niezastąpiony w pielęgnacji włosów suchych, łamliwych i zniszczonych, redukuje rozdwajanie końcówek i poprawia strukturę włosa.

Zastosowanie: do wszystkich rodzajów skóry, do regeneracji włosów.

Dawkowanie i stosowanie: stosować na skórę twarzy lub ciała. Z pomocą zakrapiacza odmierzyć z buteleczki wymaganą ilość oleju, ogrzać w dłoni, a następnie nałożyć na wilgotną cerę lub skórę ciała i wetrzeć do całkowitego wchłonięcia. Olej pielęgnuje również paznokcie i skórki wokół paznokci, wystarczy nałożyć kroplę na każdy paznokieć i wmasować go w skórki wokół paznokci.

Pielęgnacja włosów: masować skórę głowy olejem, następnie wetrzeć we włosy na całej długości, zawinąć w ręcznik i pozostawić na 10 minut, umyć szamponem i spłukać.

Składniki/Ingredients (INCI): Sclerocarya birrea seed oil.

Uwaga: tylko do użytku zewnętrznego!

Przechowywanie: przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej. Zużyć w ciągu 3 miesięcy od otwarcia.

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Dodaj komentarz
Nie wypełniaj tego pola: