Drodzy klienci, nasza dostawa już działa! Jednak z powodu poważnej sytuacji tymczasowo wyłączyliśmy płatności za pobraniem i ograniczyliśmy dostawy do oddziałów wysyłkowych. Możecie zamówić swoje przesyłki za pośrednictwem firmy kurierskiej, korzystając z płatności przelewem bankowym online lub kartą płatniczą. Te środki ostrożności są podejmowane w celu ochrony zdrowia przez wyeliminowanie kontaktu podczas przekazania paczek. Jeśli zamawiacie przesyłkę do domu i znajdujecie się w obszarze kwarantanny, prosimy o informację w notatce do zamówienia, aby można było powiadomić kuriera. Dziękujemy za zrozumienie i życzymy Wam dużo zdrowia.

Olej Baobab 100 ml z pipetą

Baobab lub „Drzewo Życia” to niezwykłe drzewo Afryki. Jego skład i efekty są podobne na przykład do oleju arganowego. Olej z baobabu doskonale nawilża skórę, regeneruje, przywraca elastyczność, utrzymuje w dobrym stanie. Olej z baobabu jest bogaty w witaminę E.

 

W magazynie
Kod: 610045
66,50 zł
Kategoria: Oleje kosmetyczne

Baobab lub „Drzewo Życia” to niezwykłe drzewo Afryki. Jego skład i efekty są podobne na przykład do oleju arganowego. Olej z baobabu doskonale nawilża skórę, regeneruje, przywraca elastyczność, utrzymuje w dobrym stanie. Olej z baobabu jest bogaty w witaminę E. 

Sposób użycia:  przy pomocy zakrapiacza odmierzyć z buteleczki wymaganą ilość oleju, ogrzać w dłoni, a następnie nałożyć na wilgotną cerę lub skórę ciała i wetrzeć.

Pielęgnacja włosów: masować skórę głowy olejem, następnie wetrzeć we włosy na całej długości, zawinąć w ręcznik i pozostawić na 10 minut, umyć szamponem i spłukać.

Uwaga: tylko do użytku zewnętrznego! Olej z baobabu krzepnie w temperaturze około 15 °C i niższej. Oznacza to, że olej jest naturalny i wysokiej jakości.

Przechowywanie: przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej. Zużyć w ciągu 3 miesięcy od otwarcia.

KOMEDOGENNOŚĆ: stopień 2. Więcej o komedogenności tutaj: https://www.renovality.pl/olej-komedogenny-co-to-jest/ 

Rodzaj cery:  do wszystkich rodzajów cery

Składniki/Ingredients (INCI): Adansonia Digitata Seed Oil

Objętość: opakowanie 100 ml z pipetą

Bądź pierwszą osobą, która napisze post do tej pozycji.

Dodaj komentarz
Nie wypełniaj tego pola: